Fakta om Bangkok

Fakta om BangkokThailands hovedstad, Bangkok, er en stor turistmagnet i Asien. Selvom det ikke er mange mennesker, der kan lide at bruge mere end et par dage i Bangkok på grund af trafik, forurening og kaotiske gader, har byen en masse templer og markeder, du kan tage til.

Grand Palace, som er et bygningskompleks, hvor kongerne i Thailand engang boede, bør opleves, mens du er i Bangkok. Det arkitektoniske vidunder, som huser den berømte Smaragdbuddha er simpelthen betagende. Atmosfæren i Grand Palace giver dig en forsmag på de asiatiske og orientalske kulturer, men du går rundt på stedet.

Hvis du er interesseret i thailandsk massage, kan du besøge templer som Wat Pho og Wat Arun, som også er traditionelle medicincentre og massageskoler. Wat Pho, også kendt som Temple of Reclining Buddha er fødested for traditionel thailandsk massage. Nyd den pragtfulde arkitektur ved Wat Arun ved at tage en sejltur ved solopgang eller solnedgang.

Du kan finde en række luksushoteller og mindre boutiquehoteller i Bangkok. Nogle af de bedste af dem er Oriental Hotel og Peninsula Bangkok, der er nået op på det 9. og 10. punkt på Travel and Leisure magazine’s top 100 over hoteller. Den højeste bygning i Bangkok, Baiyoke Tower, har en café og bar med live underholdning, god mad og smuk udsigt. Bangkok har et udvalg af indkøbsmuligheder med alt fra enorme indkøbscentre, som MBK eller Mahboonkrong, til markeder og basarer som det berømte Chatuchak weekendmarked, som er en foretrukken shoppingdestination for turister.

Tags: , , ,