Dykning i Thailand

Det er ikke underligt, at Thailand er verdenskendt for sine muligheder indenfor dykning. Nogle af de mest fantastiske dykkeroplevelser finder du i Thailand. Hvert år tiltrækker det skønne marineliv dykkere fra hele verden og folk som aldrig før har dykket, tager dykkercertifikater på anerkendte og internationale dykkerskoler.

I Thai bugten omkring Pattaya, Koh Samui og Koh Tao finder du nogle af de bedste dykker sites i Thailand. Det er nemt, at komme fra Koh Samui til Koh Tao også kaldet ”skildpaddeøen”. Der går dagligt både direkte fra Koh Samui til Koh Tao. Nogle hurtigere end andre og det samme gælder komforten. Det er et sandt paradis for dykkere på Koh Tao. For bare nogle få år tilbage var mange af de ressorts på Koh Tao primært forbeholdt dykkere. I dag er flere og flere ressorts kommet til og i dag, er det også muligt for ikke-dykkende folk, at være på Koh Tao og nyde dens fantastiske strande og måske bare snorkle. Der findes overnatningsmuligheder i lækre ressorts eller de lidt mere primitive bungalows.

Har du lyst til at dykke ved vrag eller bare spændende undervandsafari er sikkerheden i top blandt de mange PADI instruktører. Du kan også vælge at leve ombord på en båd i nogle dage sammen med en masse andre dykkerinteresserede og hvad er bedre end, at vågne om morgen og få lækker morgen for derefter at kunne springe i bølgen blå. På disse ”liveaboard” – både er der forplejning med ombord. Iltflasker og udstyr kan lejes og genopfyldes på båden.

Uanset hvor meget erfaring du har med dykning, er der utallige oplevelser, der venter på dig. Thailand er et af de bedste steder i verden at dykke og det er en helt uforglemmelig oplevelse.

Tags: , , , , , , ,