Tag til Pattaya og få en uforglemmelig sommerferie

Tag til Pattaya i din næste sommerferie og få masser af sjov og underholdning. Denne by i Thailand er blevet et stort turistmål med millioner af turister, der besøger den hvert år. Der er mange attraktioner her for familier såvel som for dem, der søger det spændende natteliv.

Studerende på ferie vil blive forbløffet over det fantastiske natteliv, som Pattaya tilbyder. Byen har mange barer, pubber, diskoteker og cocktaillounger. Hvis du ønsker at male byen rød, bør du tage til Walking Street, en trendy forstadsdel af byen, der kan prale af ølbarer, natklubber og go-go-klubber. Du kan også nyde en Muay Thai-boksekamp her. Der er også mange restauranter ved havet, hvor du kan nyde lækker seafood og det øvrige thailandske køkken.

Familier på sommerferie vil også få en storslået tur takket være nogle store attraktioner, der garanterer en uforglemmelig oplevelse. Pattaya Elephant Village viser skærme med elefanter, der spiller fodbold og vise deres færdigheder inden for skovbrug. Elefantture tilbydes også. En anden attraktion er Sriracha Tiger Zoo, hjemsted for krokodiller og sjældne bengalske tigre. Du kan holde tigerunger, og også se et liveshow med krokodillebrydning.

Bottle Art Museum er et andet sted du ikke må undvære. Det huser en stor samling af kunst med glasflasker formet som skibe, kirker og paladser. Pattayas flydende marked er det største af sin art i verden og tilbyder en stor shoppingoplevelse. Ripley’s Believe it or not Museum er også stærkt anbefalelsesværdigt.

Tags: , , , , ,