Rejser til Koh Samui

Koh Samui er skøn perle midt i Thaibugten. Mange rejser hertil på grund af dens skønne sandstrande. Hvad enten du er til bylivet nær Chaweng Beach eller til det mere rolige og nordlige Mae Nam og Bophut, så er der noget for alle. Der er utallige muligheder for aktiviteter eller total afslapning.

Koh Samui er 15 kilometer lang og godt 20 kilometer bred. Det betyder at alt ligger inden for en overskuelig afstand. Du kan nå at se det meste af øen på relativ kort tid og opleve de mange vidunderlige strande. Der er meget at se og opleve på Koh Samui f.eks. Kickboxing, dykning, snorkling, elefantridning, besøg af templer og Big Buddha, fiskeri, sejlture, kanoture og meget meget mere.

Du må ikke snyde dig selv for at prøve deres fantastiske massage, manicure eller pedicure. De er dygtige og massage på stranden mens solen går ned, det er er oplevelse i sig selv.

Tager du en tur til Chaweng finder du den store hovedgade, som løber parallelt med stranden. Her ligger også de mange hoteller store som små og i mange forskellige standarder. Hovedgaden er fyldt med masser af små butikker. Om aftenen vågner de mange barer og diskoteker som ligger meget centralt. Er du til sjov, er det en oplevelse at se et Dragqueen show. Der er store aftenshows og de er bestemt en oplevelse værd.

Transportmulighederne på Koh Samui er mange. Du kan vælge at leje bil, motorcykel eller scooter. Men vær opmærksom på at trafikken kører modsat herhjemme. Trafikken kan være farlig og du bør være ekstra forsigtig hvis du selv kører rundt. Sørg altid for rejseforsikringen er i orden. En anden mulighed at komme rundt på, er de mange taxier eller de små åbne lastbiler med indrettet sæder bag på ladet. Disse stopper stort set overalt hvis blot du prajer dem. Det er billigt at rejse rundt med begge dele.

Tags: , , , , ,