Det vidunderlige Phuket

Phuket er en ø i det sydlige Thailand, også kendte som De Fries Land. Phuket er et vigtig turistmål i Thailand, og det bidrager derfor til en stor del af landets indtægter. Derudover er øens største by kendt for at huse globale møder som ASEAN-mødet i 2009 og den globale konference om akvakultur i 2010.

Konkurrencen blandt tjenesteyderne er meget høj. Derfor er de nødsaget til at sænke deres priser, hvilket dermed er til gavn for turisterne. Der er mange attraktioner i Thailand. På grund af de mange turistbureauer får du meget at vælge imellem. Gæstfriheden er uforlignelig i nogle af dem. Nogle tilbyder også gratis mad og rejsemuligheder. Serenity Terrace arrangerer for eksempel supplerende busture til indkøbscentre som Jungceylon og lignende.

At rejse i Thailand er behageligt på grund af det udbredte pendlernetværk. Andre faciliteter, både grundlæggende og luksuriøse, kan også udforskes af turister. Opholdsstederne er udstyret med alt, hvad du kan ønske dig. Der er standard, deluxe og suiter, og du kan vælge ud fra dit budget. De har faste standarder for service på forskellige overnatningssteder.

Hvis alt dette ikke er nok til at tilfredsstille dine sanser, kan du tage i spa. En komplet kropsmassage og andre lignende behandlinger er helt igennem en himmelsk oplevelse. Det forynger både din fysiske og mentale tilstand. En tilføjelse til dette er de faciliteter, man tilbyder forretningsfolk, der ikke har råd til at miste kontakten med omverdenen. De vil næppe give dig en chance for at klage.

Phuket er et besøg for livet. Det skal opleves! Du kan finde pools, spabade, restauranter, vejsidemad, 5-stjernede hoteller og alt fra en normal bil til en Mercedes – alt sammen på ét og samme sted. Så lad de fries land sætte dig fri!

Tags: , , , , ,