Sådan planlægger du sommerferien til Thailand billigst

phiphiHvis du har bestemt dig for, at sommerferien skal gå til Thailand i år, så er det med stor sandsynlighed ét af dine fokusområder, at du kan gøre det så billigt for dig selv som overhovedet muligt. Der findes heldigvis et væld af forskellige metoder, der kan tages i brug, hvis du har et ønske om at bestille en rejse til Thailand og helst gøre det så billigt som muligt. I denne artikel kan du lære, hvordan du kan planlægge din sommerferie til Thailand på billigst mulig vis – så du har flere penge til sjov og ballade, hvilket du kommer til at blive særdeles glad for når du endelig lander i Thailand og blot skal fokusere på at holde den bedst tænkelige ferie.

 

  1. Book ikke hotel og fly sammen, men hver for sig

Der er rigtig mange danskere, der er af den opfattelse, at det er meget nemmere at booke både fly og hotel sammen, hvilket også er ganske rigtigt, men faktum er dog, at det er dyrere at booke en såkaldt pakkerejse, hvorfor du i stedet skal sørge for at booke både fly og hotel hver for sig, hvis du har intentioner om at komme afsted til Thailand til den bedst mulige pris. Det kræver selvfølgelig lidt yderligere planlægning, flere transaktioner og noget koordinering, men det ændrer dog ikke på, at det er dét værd, når du først ser hvor mange penge, du har mulighed for at spare ved at booke fly og hotel hver for sig i stedet for sammen.

 

  1. Gør brug af rabatkoder under bestilling

Du kan bestille flybilletter på rigtig mange måder og rigtig mange forskellige steder, så derfor er det naturligvis en oplagt idé at du sørger for at vælge et sted, hvor du har mulighed for at indløse en eller flere rabatkoder under betalingsprocessen, så du dermed kan opnå en besparelse på din bestilling af billetter, hvad end du skal bestille én billet eller du skal bestille billetter til 20 personer. Der er op til flere forskellige steder, hvor dette er muligt, men et rigtig godt sted at starte er hos Supersaver, da de ofte har aktive rabatkoder, så derfor kan du med garanti også finde en fungerende Supersaver rabatkode på det tidspunkt, hvor du står og skal bestille dine flybilletter til en destination i Thailand.

 

  1. Bestil altid din rejse i god tid

Det sidste step mod at sikre dig, at du får planlagt og bestilt din rejse til Thailand til den bedst tænkelige pris er, at du sørger for at bestille den respektive rejse i så god tid som overhovedet muligt. Der er mange danskere, der f.eks. er gode til at bestille deres sommerferie allerede sommeren forinden, hvilket ender med at spare dem rigtig mange penge år efter år, da de bestiller deres ferie så lang tid inden mange andre vælger at gøre det eller kan finde tid til at gøre det. For din egen pengepungs skyld, så bør du sørge for at bestille så lang tid forinden selve ferien som overhovedet muligt.