Fakta om Thailand

Drømmer du om skønne strande, vidunderlig mad og dejlige imødekommende mennesker så er det Thailand du bør tage til. Er du til shopping,  er det et sandt paradis, du kan finde alverdens produkter lige fra Thaisilke til spændende krydderier eller smykker, sko, tasker og tøj. Ja alt!

Det er ikke uden grund at både børnefamilier, kærestepar og backpackere vælger Thailand når ferien skal bestilles. Thailand er et nemt land at rejse rundt i og befolkningen er meget hjælpsomme. Dog bør man inden afrejse til Thailand sætte sig lidt ind deres skikke og traditioner, således at man ikke støder  de lokale. Det vi gør i en god mening  ender måske direkte med at være fornærmende, da vores kulturer er meget forskellige. Men smiler du og hilser på Thai manér, kommer du allerede her virkelig langt.

Her på Thaiguiden.dk finder masser af brugbar info til planlægningen af din næste rejse til Thailand. Klik på et af følgende links for at læse mere:

Fakta om Thailand
Thailand udgør et areal på 514.000 km2 og hovedstaden er Bangkok. I 2009 var indbyggertallet i Thailand 67 millioner. Valutaen hedder Bath.

Befolkningen består af :

75% Thai,
14% kinesere
11% andre

Religion er fordelt:

Buddisme 94%
Islam 4%
Andre 2%

Kort over Thailand


Nyttige adresser og links

Ambassadens hjemmeside: www.ambbangkok.um.dk
Ambassadens mail: bkkamb@um.dk

Kilde: Udenrigsministeriet.