Ferie i eksotiske Phi Phi

Alene skønheden på Phi Phi-øerne i Thailand vil forbløffe dig. Det klare havvand og de omkringliggende klipper tager pusten fra en. Rejsende over hele verden besøger Phi Phi på ferie og sommerferier for at fåe et glimt af det smukke landskab, slappe af på strandene og få en smag af den thailandsk kultur.

Hvad der adskiller Phi Phi fra andre eksotiske feriedestinationer er, at den har forholdsvis billige boliger, og du kan komme rundt på øen uden at skulle give ret meget for det. Du kan komme til Phi Phi med færge eller speedbåd fra Phuket.

Phi Phi er en klynge på seks øer, der består af sandstrande og tårnhøje kalkstensklipper. Du kan besøge den maleriske Tonsai Village, som er unik på grund af dens vandrestier, hvor biler ikke må køre. Du kan nyde en dukkert i Loh Dalum Bay’s varme vand eller slappe af i loungen på de bløde sandstrande. Laem Tong Beach er en anden smuk strand, som er afsondret og rolig. Familier på sommerferie får sig ofte en stille stund her langt væk fra bylivets kaos.

For dem, der ønsker at forkæle sig selv med vandsport, er der mange muligheder inden for snorkling og dykning. Andre aktiviteter omfatter vandreture, dykning ved klippeskrænterne og klatring. Dykning er også populært her, med mange turister, der besøger øen blot for at se nærmere på de undersøiske lækkerier. Du kan også nyde det autentiske thailandske køkken på Phi Phi’s  open air-spisesteder. Ønskes en mere sofistikeret madoplevelse, har øen mange fine restauranter, som tilbyder forskellige former for mad.

Tags: , , , , ,