Phi Phierne i Thailand

Thailand er et af de mest eksotiske lande at tage på ferie i. Det er også nemt at komme til Thailand, da der er mange tilgængelige flyruter. Du kan opleve landets smukke landskaber fra flyet – det er noget af et syn.

Der er mange attraktioner i Thailand. Phuket, Koh Samui er bare nogle af dem. Når du taler om steder at besøge i Thailand, kan du ikke undgå Phi Phi øerne. Denne række af øer ligger mellem Phuket og Andamanhavet. Stedet er i sig selv vidunderligt. Her har du mulighed for at udforske den betagende undersøiske verden. Der findes et væld af havdyr. Fisk i alverdens farver og størrelser, søanemoner, søstjerner, hajer, og forskellige former for vandsport vil holde dig underholdt.

Øens skønhed blev opfanget af Hollywood i år 2000 i filmen “The Beach”. Det var første gang, at denne ø blev vist frem, og siden da er der ingen vej tilbage for dette sted. Øerne blev til en stor turistattraktion. Phi Phi øerne har dog også haft del af uheld. Tsunamien i 2004, der havde en stor betydning for steder som Indien, Indonesien og Sri Lanka, ødelagde dee smukke øer. Nu er de blevet bygget op igen helt fra bunden og er stærkt på vej til fremskridt.

Stedet kan besøges på alle tidspunkter af året med undtagelse af monsunregntiderne, som kan gøre besøget forholdsvis ubehageligt. Temperaturen er høj og ensartet hele året. Turismen har fået et stærkt tag i dette sted, da du kan få gode feriesteder til en meget lav og overkommelig pris. Du kan vælge mellem forskellige standarder og finde den, der passer bedst til dit budget.

Dette sted tiltrækker næsten alle aldersgrupper på grund af dets lige så aktive natteliv. Restauranter, barer og pubber er åbne hele natten, og du kan samtidig føle dig sikker. Så hvis du er på udkig efter et kommende feriemål, er dette stedet at tage til!

Tags: , , , , ,