Phuket – En international turistdestination

Phuket er Thailands største ø og landets mest berømte turiststed. Tusindvis af besøgende tager til Phuket for at nyde dens natteliv, strande og den thailandske kultur. Phuket tilbyder mange attraktioner for ikke baare studerende, men også familier på sommerferie. Her er nogle af de attraktioner, der tilbydes på denne smukke ø.

Phuket Fantasea er en temapark berømt for sine underholdende shows. Placeret på Kamala Beach er her lidt af en Las Vegas-stemning med glitrende etaper og underholdende programmer. En kombination af pyroteknik, elefanter og trapezkunstnere holder publikum tryllebundet. Temaet er en blanding af antik thailandsk mytologi og moderne plot med masser af humor tilsat.

Hvis du ønsker at besøge nogle af Phuket’s historiske steder, er Wat Chalong tempel er det bedste sted at starte. Det har en fantastisk arkitektonisk struktur, og dens interiør er dekoreret med millioner af glasstykker der spejler sig i hinanden og giver en fantastisk effekt. På nogle helligdage afholdes der messer her, hvor du kan nyde autentisk thaimad og lære mere om thailandsk kultur. For familier på sommerferie på udkig efter en picniclokation er Khao Praew Thaew National Park ideel. Denne park er hjemsted for Bang Pae- og Ton Sai-vandfaldene, hvor du kan køle af.

For dem, der ønsker at male byen rød, vrimler Phuket med natteliv. Simon Cabaret på Patong Beach er en populært kabaret med transvestitter, som er beundret for deres ynde og elegance. Spændende thaiboxing bliver afholdt i Saphan Hin Stadium og Patong Beach.

Tags: , , , , ,