Dyk ved Koh Samui i Thailand

At rejse til Thailand er for mange en drøm, der bliver til virkelighed. Landet er kendt for sin smukke tropiske arena. Denne omfatter et utal af kokospalmer, smukke strande og andre fantastiske landskaber.

Der findes utallige attraktioner i Thailand. En af dem er Koh Samui. Dette er et vidunderlig sted til dykning, og det giver dig adgang til en mystisk, undersøisk verden. Andre dykkersteder er Chumphon Pinnacle og Sail Rock. De besidder det typiske landskab med klipper, undersøiske bjerge og mange forskellige livsformer at beundre. Hertil kommer der et dynamisk natteliv til de festglade. Her kommer du næppe kan du sove!

Chumpon Pinnacle er primært kendt for sine hvalhajer. Disse havpattedyr er en oplevelse for livet. Du kan også finde søanemoner, barracudaer, farverige fisk og andre koraller. Sail Rock er et anden sted, der vil få din adrenalin til at pumpe. Dette er stedet, hvor man kan spise med hajer! Det er fantastisk at observere det symbiotiske forhold, som de såkaldte onde kæmper har med miljøet.

At nå disse destinationer er ikke noget problem. Du er sammen med erfarne dykkere, som opholder sig sammen med jer alle sammen, og du kommer til disse steder med speedbåde. Disse både sejler fra Samui øer på guidede ture. Du har mulighed for at blive på disse steder eller vende tilbage den samme dag om aftenen. De er meget gæstfrie og sikre. Da det samtidig er ret billigt, behøver du ikke at bekymre sig om det økonomiske aspekt.

Tags: , , , , ,