Et besøg i Thailand

Thailand er kendt som det sydøstasiatiske paradis og er et ideelt feriemål. Det første sted, du ønsker at besøge i Thailand, vil være hovedstad Bangkok. Du vil komme til at mærke både det urbane og det naturlige miljø. De pragtfulde strande og nationalparker vil give store naturoplevelser.

Thailand består af 76 provinser, hvoraf de fleste har flertal af buddhister. Men kristendom, hinduisme og islam lever dør om dør i Thailand. Julen i Thailand vil give dig et kig ind i den rige kultur. Loy Krathong, Magha Bucha Day, Songkran Day, Royal Ploughning ceremony, Coronation day, Visakha Bucha, Chulalongkorn Day, Asanha Pucha Day og Buffalo væddeløb er de lejligheder, hvor du vil se det sande Thailand.

Det ideelle tidspunkt at rejse til Thailand er fra februar til marts, da landet er køligere i løbet af denne periode med monsunvinde, der blæser fra nordøst. Det er ellers varmt og fugtigt størstedelen af året.

Du skal besøge steder som elefantbyen eller China Town i Surin, Wat Phra Kaew-templet, den grønne provins Loei og de smukke strande i Ko Samui eller resterne af Wiang Kum Kam i Chiang Mai. Alle disse seværdigheder vil give dig indtrykket af en farverig blanding af kultur og tradition i Thailand.

Rejser til Thailand er lette på grund det udbyggede transportnetværk. Busstationer, lufthavne og jernbanestationer er alle tilgængelige i de pulserende områder i Thailand.

Tags: , , , , ,