Opdag den betagende skønhed i det thailandske vildnis!

Den afdøde Prinsesse, Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Srinagarindra, har været en loyal protektor for opretholdelsen af plantelivet i Thailands vildnis.

Mange planter og blomster er blevet opkaldt efter hende. En af disse planter, der gror i vildnisset i Thailand, er Afgekia mahidoie, hvis navn oversat betyder “afskærmning for fare”. Tro mod sin mening bruges den som en dekorativ plante til folks haver.

Som en hyldest til den afdøde Prinsesse blev “The Wild Flowers of Thailand” dannet på hendes halvfemsindstyvende fødselsdag. Takket være hendes ivrige interesse for Europas flora samt ligheden mellem dem og de vilde blomster i Thailand, har blomsterne i Thailands skove endelig vundet indpas.

Nogle af de store skovgenplantningsprojekter har også været velsignet af Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Srinagarindra. Et af disse projekter var Doi Tung Development Project, der blev startet i 1988, for at hjælpe mennesker og skove til fungere sammen. I anledning af hendes firsindstyvende fødselsdag, deltog tolv nationalparker over hele Thailand i fejringen. Gennem hele sit liv opfordrede prinsessen til nyskabende foranstaltninger for at forbedre dyrkningen af vegetationen i Thailand.

Det er ikke underligt, at den afdøde prinsesse var en meget beundret royal i sin livstid og selv efter sin død har en stor plads i mange thailandske borgeres hjerter. Hendes utrættelige indsats for forbedring af Thailands befolkning og planteliv er husket selv i dag. Stor hæder til den afdøde prinsesse, der gjorde Thailands naturlige skønhed og gavmildhed til en visuel og sanselig fryd for turister!

Tags: , , , , ,