Khao Sak – Thailands velbevarede attraktion

Hvis du er på rejse i Thailand, skal du tilføje Khao Sak til din seværdighedsliste. Khao Sak er en regnskov i det sydlige Thailand.

Phuket er beliggende i den sydlige del af Khao Sak, Raong i den nordlige og Surat Thani i den østlige del. Grunden til, at denne frodige skov er uspoleret er, at med Chaing Mai og Chaing Rai i syd og Koh Tao, Koh Phukat og Koh Samui i nord, at turisterne ofte går uden om Khao Sak-regionen, hvilket gør stedet velbevaret.

I Khao Sak du vil se mangfoldig flora og fauna, kalkstensklipper, vandfald og vandløb. Reservaterne arrangerer ofte elefant-trekking, vandreture, adventure-ture til floden Sok eller endda natsafari på Deres anmodning.

Khaos mange dyre- og plantearter kan beskues på vandreture eller udflugter. Man kan støde på tropiske fugle, krybdyr, pattedyr og et bredt udvalg af planter. Hvis du besøger området fra januar til marts og omkring juli, kan du være heldig at få synet af den truede Bua Phat. Bua Phat er en ildelugtende blomst med en diameter på omkring 80 centimeter, der kun blomstrer i omkring en uge.

Du må ikke gå glip af at besøge Chieow Laan Lake, hvor du vil finde dyr som gibbonabe, vildsvin og gøende hjorte. Du bør også bruge noget tid til at slappe af på en tømmerflåde på denne sø. Du vil fra vandsiden opleve den herlige natur og de storslåede kalkklinter.

Tag en dag eller to ud af kalenderen og besøg Khao Sak og oplev skønheden i den naturlige regnskov.

Tags: , , , , ,