Golf i Thailand – hold billig golfferie i Thailand

Golf er blevet en populær og hurtigt voksende sportsgren. Selv i Thailand mærker man den store efterspørgsel og mange nye kurser er dukket op over hele landet.

Klimaet og den fantastiske natur gør det til en unik oplevelse at spille golf i Thailand. For slet ikke at tale om de faciliteter der følger med når man går en bane hvad enten den er på 9 eller 18 huller.

Du kan spille golf året rundt i Thailand, da der altid er dejlig lunt.

Du kan næsten altid finde en golfbane i nærheden af de eftertragtede turiststeder og kurserne finder du ofte på disse steder. Hvis du er tvivl så spørg din rejseleder eller det hotel du bor på.

Hvad enten du ønsker storbylivet og golf eller strandlivet og golf, så kan begge dele forenes.

Du finder golfklubber i Bangkok, Hua Hin, Koh Samui, ja selv på dykkerøen Koh Tao.

Det er nogle af de største navne indenfor golfens verden som har designet mange af kurserne i Thailand. Navne såsom Arnold Palmer og Nick Faldo. Thailand er med helt fremme, dette kommer også til udtryk ved de mange internationale turneringer som hvert år afholdes i Thailand.

Det kan godt betale sig at købe en ”All inklusive” golfpakke. Priserne er langt billigere end herhjemme og du får virkelig noget for pengene.

De mange golfklubber har de bedste faciliteter og restauranter og derudover har de naturligvis golfudstyr og alt hvad en golfspiller kan tænke sig, i deres veludstyrede golfbutikker.

Tags: , , , , ,