Bangkok attraktioner – Det skal du se i Bangkok!

GranBangkok er de fleste rejsendes første møde med Thailand og det er en by der ofte deler meningerne – enten hader man byen eller så elsker man blandingen af nyt og gammelt, de eksotiske oplevelser, menneskemylderet og spændingen.

De færreste bruger mere end et par dage i byen, så det gælder om at få mest ud af tiden. Her får du de ting du absolut skal se og opleve i Bangkok:

Grand Palace
Kongepaladset nær Chao Phraya floden er et storslået bygningsværk og et ‘must see’ i Thailand. Grand Palace byder på fantastisk Thai arkitektur og kunst, samt Thailands mest berømte og tilbedte nationalklenodie – Smaragd Buddhaen – som bliver opbevaret i Wat Phra Kaew templet. For Thaierne er Buddha figuren et symbol på landets uafhængighed og tilbedes nærmest som en afgud.

Kao San Road
Hvis du har set filmen ‘The Beach’, så genkender du sikkert navnet. Kao San Road er backpacker central for rygsæksrejsende i Thailand og Sydøst-Asien. Den berømte gade byder på shopping, natteliv, massage og ‘people spotting’ og så selvfølgelig også masser af billige guesthouses, hvor man kan slænge sig i sofaen med en friskpresset appelsinjuice eller en øl.

Chatuchak Weekend Marked

Verdens største marked findes lidt nord for Bangkok og slår boderne op hver weekend. Mere end en halv million mennesker besøger markedet hver weekend og her finder du alt – og det er virkelig alt – hvad du kan forestille dig. Gå på opdagelse i de labyrint agtige gange, mens du indkøbsposerne bliver tungere og tungere. Kom tidligt på dagen og husk at drikke rigelig med vand.

Chao Praya flod cruise
Engang blev Bangkok kaldt ‘Østens Venedig’ på grund af de mange kanaler som bandt byen sammen. I dag er de fleste af dem asfalteret, men du kan stadig få et indtryk af livet dengang, hvis du tager på cruise på Chao Praya floden. Lej en lontail båd og tag en tur ind i kanalerne på Bangkoks vestlige bred.

Lumpini Park
Du bør unde dig selv at besøge Lumpini Park, især hvis trafikken og kaoset i Bangkok er ved at blive lidt for meget. Lumpini Park er en stor grøn park centralt i Bangkok. Her kan du leje en robåd, fodre fiskene, tage billeder af store Monitor Lizards eller se på et spil Takraw. Perfekt til afslapning i et par timer.

Tags: , , , ,