Strande i Thailand

Strande i ThailandEn af de vigtigste årsager til, at folk besøger Thailand, er landets strande, som er blandt verdens bedste. Der er en række forskellige strande, du kan vælge imellem, og du kan sikkert finde den strand, der er lige den rette for dig.

Patong Beach, som er den største strand på øen Phuket, er meget populær blandt turister. At komme til at kede sig på denne strand – med blødt hvidt sand, varmt vand og masser af hoteller, restauranter og indkøbscentre omkring sig – er næsten umuligt. Railey Beach ved Krabi, som er stille og mere som en øde ø, kan nås med båd. Snorkling, klatring og svømning er et par af de aktiviteter, du kan fornøje dig med her. Hvis du ikke er den eventyrlystne type, kan du også bare tage derhen for at nyde det klare blå vand, de majestætiske klipper og en malerisk udsigt.

Hua Hin Beach ved Siams bugt er ideel til en familieferie. Hvis du bare vil slappe af, kan du enten gå til Sairee Beach på Koh Tao eller Kata Beach. Sairee stranden er en base for dykkere, og du kan finde en masse billige overnatningsmuligheder og restauranter rundt omkring. På Kata Beach kan du surfe (ved høje bølger) eller blot dase under palmerne.

Bortset fra disse er der også Haad Rin på Koh Pha Ngan, som er feststrand, og hvide sandstrande på Koh Chang og Lamai stranden ved Samui, hvor du kan finde den perfekte balance mellem aktiviteter for eventyr og afslapning.

Tags: , , , ,