Festivaler i Thailand

Thailand festivalHvis du ønsker at opleve Thailands kultur og historie er det bedst at besøge landet under nogle af dets mange festivaler. Med en del påvirkning fra kulturen i oldtidens Indien, Cambodja og et par andre sydøstlige lande fejrer Thailand tre forskellige nytår – Solens kalenderår i januar, det kinesiske nytår og Songkran Festival, der finder sted i april måned.

Bortset fra de fester, der sker ved udgangen af hvert år i december, er de kinesiske nytårsfestligheder i Thailand meget farverige. Der er parader og shows med akrobater, drager og løvedansere og ender ud med fantastiske fyrværkeri, der siges at skræmme ”fremmede djævle” væk.

Songkran Festivalen, der afspejler den gamle thailandske kultur, har sit navn fra sanskrit “Sankranti”. Thailands befolkning fejre4 det ved at besøge templer eller Wats (buddhistiske klostre) for at bede, rense idoler og billeder af Buddha og smid vand på hinanden for at symbolisere en overflod af vand i den tørre sæson.

En kulturel messe kaldet Phra Buddha Baht, som fremviser begivenheder inden for musik- og udendørsdrama, holdes i The Holy Footprint på Saraburi fra 31. januar til 1. februar hvert år. Pattaya festivalen, der fejres i den anden uge af april på Thailands østlige kyst, består af farverige optog, blomstershows og fyrværkeri. Du kan også tage af sted i løbet af slutningen af oktober til River Kwai Brigde ugen, hvor de historiske begivenheder bliver genskabt med lyd og lysshows og veterantogsforlystelser.

Tags: , ,