Eksotisk Golf i Thailand

Golfbaner i ThailandThailand har tilnavnet ”Asiens golfhovedstad” og værter omkring 400000 udenlandske golfspillere hvert år. Med et ideelt vejr til golf hele året rundt samt billige baneafgifter er Thailand, med dets hvide sandstrande og mere end 260 golfbaner, ved at blive et yndet sted for rejsende, der nyder golf sammen med andre eventyr og sportslige aktiviteter som dykning, snorkling og sejlads.

Der er en bred vifte af golfbaner og indkvarteringspakker at vælge imellem. Nogle af de førende af dem er beliggende i Bangkok, Phuket, Pattaya, Chiang Rai, Chiang Mai, Kanchanaburi og på Samuiøen, og har PGA mesterskabsanlæg. Golfbanerne har også klubhuse, hvor du kan nyde et bredt udvalg af mad fra det thailandske og kontinentale køkken.

De mest populære golfklubber i Thailand er Thai Country Club, Alpine Golf Club, Royal Gems golfresort og Suwan golfklub. En masse turister vælger et golfområde nær stranden i Pattaya, Phuket og Hua Hin. Santiburi i Chiang Rai, the President GC, the Green Valley og Windsor Park i Bangkok, the Eastern Star, Mount Shadow og Khao Kheow i Pattaya, Mission Hills samt Phuket Country Club i Phuket og the Mission Hills GC’s i Kanchanaburi er nogle af de golfbaner, der tilbyder faciliteter i verdensklasse.

Thailands golfbaner tilbyder at være vært for samt tilrettelægge forskellige typer af golfturneringer som Corporate Golf Turneringer, Charity Golf Turneringer og Golf Tour Management programmer. Blandt de mange internationale LPGA ture, er Honda LPGA Tour, som er den 30. tour i LPGA kalenderen og afholdes i Thailand hvert år.

Tags: , , , ,